Onsdagskväll i Vasastan

Ikväll var jag ute på vift. En kväll med egentid
i veckan är så viktigt för mig! Och detta blev av bästa sort.

Då jag känner en av grundarna till Fantastic Frank, Stockholm snyggaste mäklare ni vet, så var jag inbjuden på deras utflyttningsfest ikväll. De expanderar och byter lokaler från fräscha på St Eriksgatan till ännu fräschare på Norr Mälarstrand. Det hela firades med en hel massa cava och ett stort gäng glada människor. Så trevligt!

20120222-214218.jpg
Så coolt att flaskorna öppnades med kniv. Gästerna fick testa, några kollegor skötte sig bra men själv han jag inte prova tyvärr. Lokalen smyckades av firmans snygga konst, eller just ja, bilder från lägenhetsannonser var det ja.

För er som inte vet så är Fantastic Franc firman som ser konst i lägenheter och tar grymma foton med egen tvist. Homestyling taget steget längre, allt för coola effekter och en annan typ av känsla för ett boende än vad man får av planlösningar och vitt och fräscht. Någon som minns fruktbonanzan i lägenheten på lilla essingen? Just.

Det var iallafall superttrevligt. Hög ljudvolym bara, funkar lite sisådär med min ljusa röst och inte minst under nedtrappande förkylning. Menmen, kul mingel med massa bekanta bjöd kvällen på.

Sen gick jag och min kompis J för att få något rejälare att äta, cava, lunchträning och tom mage är ingen bra kombination. Vi slog oss ner på mysiga Raw på Rörstrandsgatan och käkade grym sushi. Det var visst så mysigt och trevligt så där blev vi kvar tills det var dags att gå hem och knyta sig.

Härlig onsdagskväll!