Sportlovshäng i vackraste Stockholm (ah! solnedgångarna!)

Vilken skillnad det blir direkt det inte finns några tider att passa (och jag är föräldraledig alltså). Vi sov länge imorse, och jag väckte Meja först vid 9.30 för att vi skulle hinna göra iordning oss inför träning. Tog bussen till Sickla och körde ett pass på SATS och sedan gick jag direkt till Sjöstaden och käkade en väldigt lång lunch med en kompis. Tog mig vidare in till stan och gjorde några ärenden och sedan mötte jag upp Henke för en promenad hem. 

   
 

Njöt av vårt vackra Stockholm i solnedgång och slank in på en restaurang för en enkel middag innan vi landade hemma fram emot kvällen. Så himla skönt! Jag förstår inte vad jag ska göra av all min tid den här veckan!
   
    
 

Och nej – det går ingen nöd på barnen som har det toppen med mormor och morfar. Idag har de hängt på isen vid släktgården, och åkt skridskor, spark och grillat har jag fått meddelat via mms och sett på instagram.