Premiär på SatsBaby

Det var en hel månad sedan jag köpte mina nya aerobicsskor och tänkte att jag inom kort skulle göra premiär på SATS pass SatsBaby. Så det var minst sagt på tiden att jag gav mig iväg till Sickla för ett pass.

Mitt kort på SATS fryste jag i slutet av januari, när vi var på väg att lämna Sverige och komma tillbaka först 4½ månad senare (och då gravid i 8e månaden). Idag fick jag testa passet gratis, för att kunna ta ett beslut om det är värt att frysa upp kortet. I sånt fall känns det som att jag bör ta mig iväg på SatsBaby en gång i veckan, och på ett annat pass en gång i veckan. Förutsättningarna finns ju nu, med inte mindre än två träningsanläggningar i Liljeholmen.

Passet då? Jo, jag var rädd att det skulle vara lite för mycket "komma i form efter graviditeten" och inte så mycket ordentlig träning, men jag blev faktiskt riktigt trött. Kondition på stepbräda blandades med styrkeövningar, där man kunde använda sin bebis som vikt. Stella tyckte det var jättekul. De inledande 30 minuterna då hon låg och bara tittade var precis vad hon klarade av utan att tröttna, så sen var det kul att vara med i övningarna. Såklart var favoriten att ligga på filten och mamma gjorde armhävningar – för då kunde hon ju få en puss i varenda push-up. 🙂


Träna träna.


Åsså lite stretch.
Med mammas fina sko i bakgrunden. (Pappan: Köpte du de grymma eller de snygga? Jag: De snygga såklart). De var faktiskt jättejättesköna också!