Gustavsbergsbadet

I Gustavsberg finns ett äventyrsbad. Detta besökte vi idag. Jag har verkligen saknat att bada med Stella, babysimmet var så otroligt mysigt! Vi lade ner det efter första kursen, dels då vi tyckte Stella blev förkyld konstant, och dels då det sög ganska mycket energi att köra själv med all logistik kring allt – sovningar, ätningar, påklädningar och hittan och dittan. Så det var med stor entusiasm jag packade in Stella och hennes mysiga faster i bilen idag.

Gustavsbergsbadet var verkligen mysigt, med en liten pool för de små där det fanns leksaker och bubblade här och där och sprutades vatten osv. Stella plaskade mest, och hon trivs allt i vattnet. Fast lite synd var det att inte vara välkommen i den större bassängen (blöjbarn med simbyxor göre sig icke besvär fick vi veta), för det är ju att simma mag- och rygsim, dyka och "åka vattenskidor" på magen som är det roligaste. 

En rolig utflykt var det dock helt klart, men behållningen av Gustavsbergsbadet är nog lite större för de snäppet äldre barnen.