Galna familjeliv.se

Jag har nämnt tidigare att jag håller mig ifrån "generella" föräldrasajter. Folk är helt enkelt tokiga! Det finns såklart normala människor också och vissa ämnen som man funderar över kan man få råd kring där, men oavsett vilket ämne som diskuteras så dyker det alltid in någon tok och skriver i mitt tycke galna grejer. På frågan "hur länge bör man helamma" kommer någon upplysser trådstartaren om att denne lämnat det för lääääänge sedan om barnet råkat svälja en droppe vatten i duschen. Typ. Fast ibland kan det vara roligt att läsa trådarna som ren humor. Innan vi gifte oss brukade jag ibland ha högläsning för H och det var roliga stunder det. Som när vi läste om hon som ville gå in i kyrkan med sin exman, och bli överlämnad av honom. Haha. Eller i föräldraforumen när folk försöker göra en matematisk uträkning hur mycket alkohol deras ammande barn får i sig om de dricker en lättöl. Ojojoj. Eller när någon försöker lära sin 1-åring av vid att amma nätterna igenom och någon sticker in huvudet och anser att det bryter mot FN:s barnkonvention att lära sitt barn sova. Humor!

Iallafall så har Aftonbladet listat 32 konstiga trådar på någon av föräldrasajterna. Jag gissar från Familjeliv.se. Vad tycker ni om dessa? 😉

1. Ska jag förneka för min synska dotter att vi har spöken i huset?

2. Jag är för tjock för sex.

3. Har haft värkar nu i ett par timmar, dem varierar mellan 5-10 min mellan varje. Borde man åka in?

4. Förbönstråd för kristna ofrivilligt barnlösa.

5. Hur ser det ut i himlen?

6. Är bacon och paprika en bra middag?

7. Är det okej att en tvååring dricker cider?

8. Bär ni handväska på axeln när ni är ute med barnvagnen?

9. Åka på skidsemester med 2 barn, är det så kul egentligen?

10. Hjälp, mitt barn råkade döda en kyckling av misstag!

11. Brukar ni också stanna hemma från dagis när ert barn vägrar att klä sig?

12. Tips på böcker och dvd som kan lära min tremånaders bebis att läsa!?

13. Mitt barn skriker när han sitter i bärsjalen – tror ni han trivs?

14. Någon som har lekar med matematiska mönster för småbarn?

15. Mitt barn lägger pussel med undersidan upp – är hon understimulerad?

16. Någon som minns texten till en sång som heter Blinka Lilla Stjärna?

17. Hur ska jag få barnen att INTE trampa i hundbajset som ligger överallt när vi går hem från dagis?

18. Någon som vet hur farligt det är att äta innehållet ur en sån här fuktpåse som ligger i skokartonger? Min dotter gjorde just det.

19. Hjälp! Vi Ska ha dop om exakt 9 dagar och min dotter är rädd för sin gudfar.

20. Varför skulle Bamsetandkrämen byta smak?

21. Skulle ni skaffa barn med en jurist?

22. Varför slår du inte dina barn?

23. Hur får man som förälder sitt barn att ta avstånd från vissa subkulturer som emo och hiphoppare?

24. Vad ska vi ta med oss för lunch-mat på stranden i sommar?

25. Är det okej att ge ett silikonbröst till en fyraåring som leksak?

26. Jag vann en cd och fick den!

27. Tråden för oss med lata & odugliga män.

28. Min man är verkligen sämst på att knulla! Vad ska jag göra?

29. Är det oartigt att mörda någon?

30. Vilken fuskpolo ska jag ha till bärande i bärjacka?

31. Vilken är den fulaste vagnen du vet?

32. Brukar ni amma och ha sex samtidigt?

Och som en krönikör skriver – forumen fyller nog ett syfte för de som vill fortsätta att prata om sådant som för länge sedan fått deras omgivning att somna av tristess.

Följ mig!

Mer läsning...
ersättning vid försenat flyg
Och så kom Coronan