Stella är verkligen varannan dag vad gäller sitt matintag. Varannan dag, som igår, så åt hon typ ingenting. Halv portion gröt till frukost, knappt en halv portion lunch, en liten smörgås som mellis efter sovningen, två tuggor kvällsmat (fick bli välling som komplement – ½ portion), lite jordgubbar, en halv portion gröt innan sovning och sedan lite välling.
Så idag blir förmodligen som vanligt efter en mini-intagsmat. Med full aptit! Hittills har hon ätit välling, en hel portion gröt och en smörgås. Utvecklar det sig som det brukar så kommer hon äta en banan om ett tag, sen en hel portion lunch, ett ordentligt mellanmål efter sovningen, en portion kvällsmat, lite gröt och en full omgång välling. 🙂

Det är inte undra på att hon vissa kvällar är gnälligare än andra. Som igår, när vi hälsade på L&D’s lille Alexander. Så galet söt! Stella röjde omkring och var toookigt dryg. Jag antar att inte bara dagens uteblivna matintag utan också att lunchsovningen bara blev 1 timme istället för 2 spelade in.

Ny dag, nya tag, idag hoppas jag på en sessa som är på bra humör hela dagen…