Apropa Stellas mage

Nagon som har nagra tips?

Hon ar los, men far behalla det hon ater i flera timmar. Hon kraks ej. Hon dricker okej med vatten, igar var det bara 1-2 kissblojor vilket oroade, men idag har det varit lite battre.

Hon har inte haft feber sedan den 30e, och jag tror ocksa att det ar da det krassliga borjade. 4 dagen idag med andra ord. Resorben smakar urk, och hon gillar bara vatten sa det GAR bara inte att fa i henne det. Har forsokt med allenhanda juicer och tom cola, men hon vill inte ha. Jag vagar inte blanda med valling, da jag ar sa glad att hon fortfarande tar det ibland.

Doktor imorgon tror jag ar planen. Skit.

 1. men jag tror inte ni behöver vara jätteoroliga vännen, hon behåller ju maten en bra stund. magen blir ju lätt så orolig av ny bakterieflora. isglass kan vara gott att mumsa på kanske? likaså lite salta snacks så hon får i sig salt. chips, salta pinnar eller liknande. man gör det som krävs. det är viktigt att dom får just lite salt (är ju en ingrediens i resorben) det är lätt att fokusera lite för mycket på vätskan. mår hon bra i övrigt och har gott humör är allt väl! yoghurt är ju gott om ni hittar det, kanske en dekadent söt smak kan locka? stooor kram på er, jag njuter i fulla drag av er resa här hemmifrån.

 2. Hej på er!

  När vi åkte med Axel (8 mån) så slutade han äta helt. Så länge de får i sig vätska, välling (och resorb är inget de gärna dricker…) komplettera med chips. Kanske konstigt att tvinga i små barn chips men det är för saltet är viktigt i värmen. Alla med små barn matade dem med mycket chips…
  Majsvälling är bra på att starta igång magen efter lösmage.
  Han åt välling till alla mål i 3 veckor.
  Krya på er!!
  Vi åker på måndag med väskan full av välling!!

 3. Hej vänner, Roligt att se att ni bor härligt lider med lilla Stella som är sjuk! Hoppas att ni får i henne vätska så att hon snart mår bättre igen. Själv sitter jag i stugan i Sälen. Har varit här i en dryg vecka och åker hem i morgon eller övermorgon. Det är sjukt kallt här hemma minus 20 och det blir inte många åk innan vi går in i värmestugan. STor kram till er! Kramar Karin, Robban och Emma.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *