Thailandsturister

Det ar just vad vi ar. Darav lagvarvet pa bloggen. Jag har gatt in i sa mycket semesterlunk sa att minuterna och timmarna bara svishar forbi. Detta i ett enda virrvarr av pool, hav, solstol och mat. Och lite Singha. Det ar nice, det ar det. Mojligen lite val resort-igt har pa just Dalar, men eftersom hela sallskapet soker annat an hotellrestaurang och Bamse-klubb (undantaget Arvid som uppskattar det senare) sa ser vi till att just bara njuta av att bo sa bra och med sa bra faciliteter, men att hanga dar kanslan ar nagot annorlunda. Beachen ar underbar och strandbarerna likasa.

Vi har ocksa dragit pa longtail-tur, och inhandlade en egen mycket fin utrustning sa vi kunde snorkla – grymt. Turen pa vattenskoter var fantastisk, adrenalinaktiviteter nar det ar som bast. Tror att dessa ar gjorda att avnjutas just pa turkost vatten med varma flaktar i ansiktet!

Nu ska vi fortsatta pa inslagen Thailandsturist-vag. Vi har lamnat barnen till sina far- och morforaldrar och drar till Patong for att spana in kommersen…

Följ mig!