Trötta dagistjejer

En dag på dagis tar på krafterna, tycker Stella och M som följde med hem idag. Eller ja – först lekte de järnet hemma också (man fattar inte att de orkar), men när Pingu uppenbarade sig i rutan lockade fatboyen, så de sjönk ned i en liten hög i den och bara mös. Sötnosarna!

Jag tyckte Stella kändes varm imorse, men termometern stod på 37,3. Samma siffror som efter dagis.

Stella var dock lite gnällig idag på dagis, samtidigt som hon var nöjd. Och tro’t eller ej – men hon somnade på sin madrass efter bara några minuter. Hur duktig som helst! Kanske gav ändå gårdagens tjat där vi tittade in genom fönstret och pekade på de sovande barnen resultat, i kombination med en lugn och bestämd pappa. Hon visste genast vad som gällde. Framsteg! Visserligen vaknade hon efter ynka 35 minuter av en gråtande liten kille, men ändå.

37,3 som sagt efter dagis, men ikväll tyckte jag fortfarande att hon verkade varm. Och sista timmen steg det uppenbarligen, för vid läggdags hade hon en bit över 38. Hon somnade på nolltid i sin säng med sin välling och mig sittandes bredvid sängen (vilket fortfarande känns som en ”vinst” – vi kämpar på).

Vi håller verkligen alla tummar och tår för att hon är feberfri imorgon bitti. Det vore synd med en utdragen inskolning nu när vi är på så god väg.