Underbara söndag

Förutom att söndagen är helgens sista dag så är det en härlig dag. Idag har vi haft det hur bra som helst. Inledde med en lugn förmiddag i skift hemma som vanligt. På helgmorgnarna får först den ena sovmorgon och sedan byter vi av. Vi är liksom inte pigga klockan 7 i det här hemmet.

Sen åkte vi till Clarion i Skanstull och käkade brunch med familjen J/F. Brunchen där var överraskande bra, verkligen fräsch och med gott utbud. Att juice och kaffe ingår i priset (245:-) uppskattar vi också. Det var helt okej barnvänligt med stora ytor så Stella som hade mest myror i brallan kunde jogga omkring och ha det rätt bra, eller landa en stund vid barnbordet med kritor.

Sen sprack det verkligen upp och med en temperatur över 10 grader och strålande sol passade en prommis bra. Efter en sväng med bilen åkte vi till Aspuddsparken och lapade sol. Eller inte Stella – hon hade fullt upp att leka, gräva, åka rutschkana och kolla på alla djur, så hon satt inte och softade i solen som sina föräldrar. Hon hade så roligt så hon ville inte gå hem, utan när vi sa ”Hejdå hästen!” vände hon sig mot oss och sa ”Hejdå mamma och pappa, Hej hästen!”, och gick istället tillbaks. Man får inte vara dum. 🙂