Sandaler från Kavat

Stella har fått ärva ett par sandaler av sin syssling, men de var öppna i tån så jag tänkte ändå att jag skulle komplettera med ett par lite mer hela, som passar bra att leka i på dagis och så. Vi hade ett par Kavat förra året, och det må inte vara det tuffaste plagget direkt, men SÅ himla bra de var verkligen!

Jag har inte riktigt fått tummen ur, men när jag häromdagen pallrade mig iväg för att köpa ett par tittade expediterna i två olika affärer på mig och höjde på ögonbrynet; ”Sandaler? Fler än de här?” och sen skrattade de lätt. Idiotförklarad. Det är ju JUNI och sandaler tar slut i MAJ senast. Jaha ja.

På webbshopparna såg det lika illa ut – inget Kavat i rätt storlek (som jag redan mätt på Barnskospecialisten som tur var) hos någon av de kända. Till slut såg jag dock att Kavat själva har en webbshop, och där fanns storlek 23 kvar i flera modeller. Det fick bli ett par Kavat Moby, som var extra förstärkta fram och därmed rejält slitstarka, men samtidigt nätta och luftiga i modellen. Givetvis inte heller allt för puttinuttiga. 🙂

 

Enligt hemsidan skulle de skickas inom 5 vardagar – lång leveranstid alltså – men vi hade dem hos Posten igår tisdag och jag beställde i fredags så det var ju tipptopp. Leveransfritt dessutom – det gillas!