Tävling: Vinn en lyxig resenecessär!

Har ni hittat till Mt Manor ? Stället på nätet som säljer riktigt snygga accessoarer som är både stilrena, är av hög kvalitet och känns klassiskt lyxiga.
Ett av mina största problem inför jul är att lyckas köpa något som passar min man – han köper oftast det han behöver, han är noggrann med vad han gillar och inte och ja – det är svårt helt enkelt. Men på Mt Manor kan jag lätt lyckas hitta något han behöver, inte minst inför resor. Snygga necessärer ,passfodral, plånböcker, iPadfodral och en hel massa annat i snygga material som kraftig canvas och klassiskt läder. Snyggt dag ett och åldras med värdighet med andra ord!

Jag tävlar ut en necessär i canvas och läder (men kan säkert förhandlas till något annat om du spanat noga på något annat i samma prisklass). Tävlingen går ut tisdag den 9e december (och om du sedan beställer den före den 19e december hinner du få den före jul och kan glädja någon när och kär.).

adrian-mt-manor-necessär

Necessär Adrian från Mt Manor – Får plats med allt med allt och går att trycka ihop om man inte fyller upp den helt.

Det enda du behöver göra är att i en kommentar svara på en av dessa frågor:
Vad är ditt bästa packningstips när du åker på en weekendresa?
Vilken är ditt bästa julklappstips till någon som har allt och/eller älskar att resa?

Tipsen presenteras ihop med vinnaren onsdag den 10 december.

Följ mig!

Mer läsning...
Årets badkläder, volangerna och första baddräkten