Åsså ytterligare lite shopping…

Idag började Polarn sin REA – med 30% på en hel massa varor. Till hösten behöver Stella en ny jacka, och Polarns funktionsjacka ”lager 3” tyckte vi var helt suverän, så då passade det ju bra att köpa en sån i årets färg (höstens blir säkert fina, men då kostar de 800 istället för REA som är 550:-…).

Vi gjorde likadant förra året, och då tyckte man att jackan såg så stor ut, men sen blev den riktigt okej till hösten och perfekt under våren. Så även om jackan (som jag köpte i storlek 98) såg stor ut så tror jag att den blir super till hösten. Och Stella verkade också tycka den var snygg! Det blev en beige, tycker den är himla fin, och två av Stellas bästa kompisar – M och Nora – har båda den snygga i fuschia (mörk-cerise).
Visst blir den kanske lite smuts-känslig, men det var den röda också – och en snabb tvätt i 40 så är den ju fin igen.

Men sen… jag gick till PoP enbart för jackan, men givetvis blev det lite mer saker också. Så det blev inte så billigt i slutändan. 🙂

En svart-vit randig klänning (nu 205, förut 295) och en pyjamas med jordgubbar (nu 240, förut 345), och så lite smått i form av strumpor och trosor (om det nu blir någon blöjavvänjning i sommar…)

Idag dök också paketet från Villervalla upp. Tröjan är helt underbar i kvaliteten, precis sådär tunn som jag ville. Jag hade ju gärna haft en annan färg men alla var slut – även i alla butiker i Stockholm som jag ambitiöst ringde runt till. Men den här ljusoranga var iallafall glad och fin så det blir bra. Ett par mjuka shorts fick det också bli.