Flyttlängtan och köksinspiration

Och då syftar inte rubriken till när Stella idag satt och åt, och pekade bort mot andra sidan bordet och sa ”Jag titta bo!”. Jag fattade inte vad hon menade – förrän hon gick ner från stolen och hämtade planritningen till nya lägenheten. Haha. Sen sitter hon och pekar ”däj jag bo, däj bessen (=bebisen) bo, däj pappa mamma bo, däj mojjmojj moffa bo” osv. Hon pekar på samma rum jämt, lite kul – och alltid rätt rum åt rätt personer, förutom sig själv (såvida hon inte vill bo i köket). Gulle. 🙂

Men iallafall. Apropå köket. Det helvita IKEA-bordet var inte alls dumt, men vi ska nog spana lite mer på de övriga alternativen. Däremot är jag grymt sugen på en vägg likt denna bakom bordet. Vi var lite inne på fototapet, men jag tror en stor canvas blir bättre. Gärna ett NY-foto. Men garanterat ett egentaget. Ska börja botanisera….
Vad tror ni om storleken, de största jag hittat är 150*100 cm, räcker det? Jag tror bordet på bilden (som ser ut som Mio’s Plaine) är 160 cm långt, så då kanske det stämmer att den där tavlan är runt 1½ meter. Maffigt ska det vara!
Hm, kanske måste man flytta in och känna efter innan man kan beställa… damn it. (Inte min starka sida)