Höstshopping till liten

Igår gjorde jag lite höstkompletteringar till Stella.

Hennes gamla windstopper-fleece från Lindex börjar bli lite liten, så nu kompletterade jag med en PoP (495:-). Även om typ alla har Polarns 3-lagers-kläder vilket gör det lite trist, så är de ju så himla bra. Då jag köpte lager 3-jackan i beige på sommar-rean, så tyckte jag att en färgglad variant skulle göra sig under. Det blev fuschia (mörkcerise/lila) och en matchande mössa till. Storlek 98 på såväl vindfleecejacka och skaljackan lär räcka länge.

Lite okynnesshopping var de här skorna från HM. Kunde inte låta bli, de var så genomfina. Glansigt material som jag misstänker är okej vattenavstötande, fodrade med lurv och rejäl sula. Inga dagisskor direkt, men fina… fick vara värt 199:-. Fanns även i blommigt.

Sen var jag sååå taggad då jag äntligen skulle kunna svänga förbi Små Grodorna och spana på Villervalla-kollektionen. Tunna tröjor behöver Stella verkligen, och jag såg framför mig ett köp på flera stycken.
Men… jag tyckte randen på det som var inne nu var sådär bara, så det blev noll inköp – och istället endast en tröja från HM, 70:-.

Jag vet för övrigt inte riktigt vad som hänt med mig och mitt anti-rosa. Nu var ju typ allt i den rosa skalan? 🙂
Men… det jag är anti är ju egentligen hela ”gulleri”-grejen, och söta tjejgrejer som är tuffa gillar jag. Lite svårare med den kombon när det gäller mer bebis-aktiga saker. Så det handlar ju inte om färgen i sig (även om jag gillar knalliga färger mest), utan plagget…
Eller nåt. 🙂