Premiärtur i Bee’n

Stella studsade glatt hem idag när jag berättade att en ny vagn väntade. Det blev (såklart) den i offwhite (vilket är limited edition), med svart bas och till det en mörkgrå sittdyna för lite mer komfort (mjukare, andas och avvisar fukt och viktigast – enkel att tvätta).  

Först hemma ville hon ligga och mysa en massa i vagnen.

Sen fick hon välja om hon ville åka buss eller gå promenad till centrum. Hon brukar välja buss men idag ville hon gå (åka vagn). Hon gillade vagnen!

Idag satt hon mot mig, men det är klart att det nog blir mest framåt-läge som gäller sen. Dessutom är det bara när hon åker framåt som hon kommer ha ordentligt fotstöd. Det syns inte helt bra på bilderna, men hon får väldigt bra plats tycker jag, det är gott om utrymme kvar.

Inköpet och ”2-barns-vagnplanen” känns bra, men alltså Swiften ÄR ju mer ombonad och känns rejälare. Skulle inte heller säga att det är någon större skillnad på hur stor plats de tar i bilen. Men i vinter ska ju bebben ha Swiften, och Buggan känns super som enklare (dock dyr…) vagn åt Stella under den tiden, och kommer garanterat bli toppen åt en bebis mellan ½-1½ år. Sen är valet mellan Bee och Swift hyfsat same-same skulle jag säga. Eller vi får väl se när jag haft Bee’n ett tag och utvärderar. 🙂
Smidig som attan och lättkörd är den iallafall, varukorgen är grym och funktionerna riktigt bra – bara man får till tekniken på allt (ingen vagn för mor- och farföräldrar att fälla ihop…).

Nyhetens behag gör ju dock att jag kommer köra Bee ett tag framöver. H däremot (som helt instämde i köpet faktiskt) vill inte ställa undan Swiften, för den är mer körvänlig för långpromenader och så. Men det är ju det som är grejen, man behöver ju inte välja antingen eller, man kan välja både och. Säger jag, argumentationens drottning. 😉