Godmorgon träningsvärk

Efter en svacka på 1½ vecka har jag tagit igen med SATS-besök två dagar i rad. I måndags kväll körde jag Shape på Liljeholmstorget. Det är bestämt ett favoritpass för tillfället. Roligt var också att instruktören var gravid, runt v.18-20 skulle jag tippa, så det blir förmodligen ett pass jag kan köra på ett tag till.
Igår var det varannanveckas-rutinen med tjejerna; träning följt av middag. Igår Roppongi – god mat som vanligt men servicen var ovanligt risig. Trevligt sällskap dock! Iallafall så körde vi BodyPump. Det är väl inget pass jag skulle valt själv just nu, lite konstig belastning, men vi var 6 st och jag kunde ju anpassa passet lite så jag ändå kunde hänga på. Men det funkade faktiskt helt okej. Kanske inte så länge till dock. Jag hade googlat lite innan och läst både bu och bä för BP i senare del av graviditet (är ju ändå trimester 3 nu, får inte glömma det), men efter att ha stämt av lite med instruktören innan så bestämde jag mig för att köra. Jag tog lite mindre vikt på ben (för att vara säker att belastning var enbart muskler och inte bäcken osv), gick inte så värst lågt i knäböj och undvek utfallen (kan orsaka ligamentskada och eventuellt öka risken för bristningar i bäckenbotten) och försökte känna efter allmänt. Givetvis ganska låga vikter – målet är ju inte att öka utan att bibehålla. Nog funkade det, det tycker jag. Iallafall så vittnar dagens enorma träningsvärk i överkroppen om det…

För övrigt vaknade Stella med ett vrål 06.15. Det är mycket ”nej börnen ta mig” (björnen får inte ta mig) och sånt nu. Vet inte om hon kanske drömmer. Så hon var iallafall på mer än lovligt taskigt humör imorse, ujujuj. Hon tyckte livet var pest och det var fel på det mesta.

Men nu är vi iallafall igång för dagen, och idag är det onsdag och veckan vänder. Det gillar vi. 🙂