1 dag, 10 kilo?

Uhuu. Idag kändes det som att jag vägde 10 kg mer än igår. Ser mest fram emot att sluta jobba (om drygt två månader) för att slippa visa mig för folk. Hade det inte varit för det hade jag med glädje jobbat ett tag till.
Så imorse hann jag med två ombyten innan jag ens kände att jag kunde gå utanför dörren. Men inte hjälpte det…

För kolla här. Bilden till vänster med armyinspirerad kofta (HM), mammatopp (HM) och mörkblå jeans (Lindex) till vänster är från igår, och bilden till höger med svarta mammabyxor (HM), grön lång t-shirt (Sisters) och väst (Vila) som är tagen idag skiljer det väl 10 kg och en bebismånad på?

Och just ja, nämnde jag att Stella tvingade upp mig på vågen imorse? Halleluja-humör. Not.

Verkar förresten som att nya wordpress-appen gör bilderna utdragna på bredden (ja alltså det är sant). Nämen det var väl extra lämpligt… 😉