Bebisshopping

Efter den ordentliga shoppingen i NY (som jag givetvis kommer lägga upp bilder på 🙂 – dock kommer nästan allt med H’s packning) så kan man ju tänka att mitt shoppingbehov borde vara lite stillat. Men istället känner jag lite tvärtom, för den där lilla i magen iallafall. NY blev startskottet, men SÅ mycket shoppat till den blev det inte. Inte i ”praktiskt och behövligt”-väg iallafall. Enbart i okynnesväg. 🙂
Och förresten, vad många gånger jag tänkte ”inte kolla kön – hur tänkte vi då?!” när jag stod där bland hyllorna. Okej att vi gärna handlar och klär könsneutralt, men jag skulle ljuga om jag sa att det inte påverkar en aning iallafall.

Lite nya, fräscha basgrejer från GAP;


3 långärmade bodys, 1 pyjamas med fot, 1 liten mössa

Överst i prio står nu att köpa en liggdel till vagnen, alltså till Mountain Buggy Swift-en. Jag ser verkligen fram emot att köra den grymt sköna vagnen under vintern/våren! Till den behövs en åkpåse, och jag är helt inne på den 7 A.M Enfant jag skrev om innan. Måste bara kolla ”live” vilken som är den största som får plats i liggdelen. Köper inte gärna en som bara håller ett halvår.

Overall behövs också, möjligen både en tunnare (bättre i åkpåsen så det inte blir för varmt) och en tjock (om det blir ett bärsele-barn med förkärlek till ute-amning som Stella). Och såklart mössa och tossor och sånt.
Stella och bebisen är ju i helt fel säsong så ytterkläder och så finns inte att ärva – men det gör såklart andra, ”vanliga”, kläder, så där finns väl inte supermånga ”måsten” direkt.

Kul kul. Bonti i helgen kanske… 🙂