Det blev gravidpilates!

Som alltid när jag får en tanke så ska det ske nu, eller helst igår. Och det är klart, vad gäller en yoga/pilates-kurs på kanske 7 veckor har man inte mycket tid att spela på när man är i vecka 33. 🙂
Iallafall så visade det sig att Centralbadets Andrum körde igång en gravidpilates förra veckan. Jag lyckades få tag i en plats då någon avbokat just igår. Perfekt!
När jag sedan fick tag i Stellas faster som utan problem kunde byta sin planerade hämtdag från torsdag till idag så kunde jag också vara med på mitt första – och kursens andra – pass. Så otroligt uppskattat av mig, en härlig stund för bara MIG, det var ett välkommet avbrott i USA-änkelivet. Stella har verkligen världens bästa faster (och det säger inte lite eftersom jag själv är faster :-)). Tack tack allra bästa Marie!

Jag gillade passet, det var helt klart fysiskt och kändes som en mycket lagom nivå för mig nu. Hade jag varit 10 veckor kortare gången hade jag nog tyckt det var för lugnt – som jag vanligtvis tycker om yoga/pilates, men nu var det perfekt och ansträngande. Givetvis skön stämning också, avslappnande, mysig atmosfär.
Till och med jag som kom inrusande med andan i halsen från att ha stressat på och från jobbet osv kom ner i varv. (Tills jag skulle åka hem med t-banan igen iallafall haha)

Mindre kul var väl att instruktören verkade tycka  att det var lite konstigt att börja så sent. Va sjutton, jag känner väl min egen kropp… och kan känna efter. Och det är ju sällan så att man aldrig tränat i sitt liv men kommer på i gravvovecka 33 att man kanska börja. Eller blir en soffpotatis i v.12 för att 21 veckor senare tycka att det börjar bli dags att röra på sig. Suck. Fast jag vet inte, det kanske bara var jag som var känslig och läste in saker som faktiskt inte sades. Iallafall så ser jag inget problem med att köra på till v.38 om inget oförutsett inträffar. Och om jag missar något så spelar det väl ingen roll?!

Grymt nice var det iallafall, och jag ser så fram emot att ha en kväll i veckan för mig själv nu sista tiden. Nästa vecka ska jag göra det ordentligt, kanske inleda med att jobba från kontoret i stan istället för hos kund och gå ut och käka efteråt. Wagamama längtar jag efter ett besök till, onsdag nästa vecka it is – vem är på? 😉