Utan bil = bebisfix och allmänt fix

Vi har faktiskt fått lite bebisfix gjort i helgen iallafall, trots att vi varit billösa.

Stellas nya säng blev såklart lite startskott, och nu vill vi bara upp med resten på hennes väggar – tavellist, lampa mm. Det kommer nog gå snabbt bara vi får hem den nya borrmaskin vi beställt, som till skillnad mot den vi har ska klara av att borra i gipsväggar (ja, så dålig är vår nuvarande). Vi körde iallafall ett race med Stellas leksaker och rensade ur en del saker som inte är populärt längre, och organiserade lite bättre så hon ska hitta det hon vill leka med istället för att det bara ligger i megahögar i stora lådor.
Vi lyckades samtidigt identifiera alla bebisleksaker i de ganska få kartonger som ännu är ouppackade, så nu har vi sorterat det lite iallafall och har de grejer som ska finnas i bebisrummet från början tillgängliga och har fått ner övrigt i förrådet. Skönt!

Däremot fick jag lite skrämselhicka när jag läste på Bontis webbshop att det är 6-8 veckors leveranstid på liggdelen till vagnen… Ooopsi. Jag hittade den dock på två andra sajter med leverans på en vecka, så det ska nog lösa sig, och likaså kan det ju vara annat om jag ringer till Bontis butik, den kan finnas inne där – och det hoppas jag mest, vill gärna köpa i butik där jag köpt själva vagnen så ev. reklamation går smidigare…. Chiccon har jag aldrig reklamerat just för att jag blev lat över hela nät-proceduren, och lite less efter alla turer med buggan mailledes är jag också.

En annan MYCKET bra grej som fallit på plats är att Jenny som jag ”blogg-känner” 🙂 la ut deras babyskydd på sin blogg för att kolla om någon ville köpa det innan hon la det på Blocket istället. Och det ville vi supergärna! Det var exakt ett sånt vi var ute efter – MaxiCosi Cabriofix (som går att fästa på både Swift-en och bugaboon’n med adaptrar) så det blir verkligen kanon att få tag i ett begagnat – från någon man ändå vet vem det är, kan vara lite stökigt med Blocket för sånt pga ev. krockar och så.  Så nästa helg planerar vi att ses för köp – suveränt verkligen.