Idag har dagis varit planeringsstängt. Något som är bra är att det gäller hela rektorsområdet, så det går att få sällis på trevligheter. Idag var planen Junibacken, men det var tydligen stängt konstaterade vi (på nätet tack och lov) så istället åkte jag och två mammor med kids till Sickla och hängde lite i mysiga barnhörnan i biblioteket i Dieselverkstaden. Riktigt trevligt ställe, även om barnen stundtals hellre lekte ”mammor-jagar-barn”-leken istället för att leka lugnt i lekhörnan. 😉 Oh well. Det var iaf supertrevligt, och en lunch fick vi till också. Tack åter igen iPhone för lite möjlighet till vuxenprat…

Nedan sitter J och visar Bamseklipp med sin telefon, uppskattat av alla 6 i sällskapet, haha.

Sen hängde jag och Stella kvar i Sickla en stund, jag tänkte göra lite shopping åt mig själv – lite nya amningstoppar osv. Lite fick jag till, men hon vägrade (såklart) sova så  inte allt för mycket tid i affärer.
Däremot sprang jag ihop med Maja och Marie med kids, det var en trevlig överraskning, så en långfika blev det.

En heldag i Sickla med andra ord och att Stella somnade i bilen hem är jag tacksam för – även om det är lite för sent och inte hundra med tanke på hennes jobbiga läggningar senaste dagarna. Men värt för mig att få några minuters slöande i soffan med en värkande rygg innan vi ska iväg igen. Men då är det på lyxigt sätt, jag ska till Kungsholmen och lämnar där Stella till H, för att själv ta mig en ansiktsbehandling med tillhörande massage. Nice!