Lyxlunch

Efter att igår ha haft så ont i ländryggen så jag trodde jag skulle gå itu eller nåt, så kom jag imorse på en briljant idé. Nog var jag värd lite ordentlig massage?! Okej då, visserligen var jag på ansiktsbehandling med viss nackmassage igår, men ändå – en ordentlig variant för trött gravidrygg är ju något annat. Även om det kan uppfattas som lite väl mycket lyxlirare att göra behandlig två dagar i rad… men va sjutton, ibland kan man väl få unna sig lite extra?! Inte minst efter 9 månaders släpande på bebis, bebiskilon och inte minst (!) hormoner.

Så jag gick till Stockholms Massageklinik för en 50 minuters gravidmassage på lunchen. Och herregud vad skönt det var! Där hade de en speciell madrass som de la på vanliga massagebänken så man kunde ligga på mage. Sen fick jag en ordentlig duvning i ländrygg, och månader av småkass arbetsposition över en laptop som visat sig i ett gäng knutar i nacke och bakom skuldrorna behandlades tufft av hårda nypor. Ont ont ont, skönt skönt skönt!  

Det enda som irriterade mig var att det (som alltid på såna där ställen) snikades på 5 minuter. Det är inte okej tycker jag när man betalar så mycket, att man kommer igång 5 minuter sent men ändå slutar som tänkt.

Nu känner jag mig avslappnad i ryggen och hoppas jag kan hålla känslan hela kvällen. Veckan. Och månaden. Troligt… 😉