Premiär i Hammarbybacken

Idag har det varit helt fantastiskt vinterväder i Stockholm. Minus 6 grader, strålande sol och enormt vackert vinterlandskap. Så det var en bra dag att göra premiär i Hammarbybacken! Inte premiär på slalomskidor för Stella dock, den avklarade hon redan i april i år.

Barnbacken var stängd, men jag kan säga att det inte spelade så stor roll. Det räckte gott att hålla till på minsta lilla plätt för oss… Vi försökte få Stella att öva på att hålla balansen på skidorna och inte luta för mycket bakåt, och bara det var ju en utmaning. Ibland skrattade hon högt och lika ofta sa hon ”Nej, jag vill inte!”. Så det var väl lite fram och lite tillbaks… Det fick bli lagom många minuter och sen varvat med varm choklad och kex medan vi tittade på folket i liften – vilket verkade roligare tyckte Stella.

Det är skynda långsamt som gäller när man pratar små barn och skidor, och det är nog något vi verkligen behöver ta fasta på om det ska bli något bra av det här, haha. Mysigt var det iallafall, och garanterat inte sista gången vi besöker Hammarbybacken.