Med tanke på mitt förra inlägg så har jag idag alltså gjort ett inköp till Stellas vårgarderob, mars-varianten vill säga.
Ser ni vad som är nytt hos den sovande donnan?

Skorna!

Ordentligt tjocka vinterskor. Riktigt monstertjocka i beige, brunt och ljusrosa från Salomon. Superfina.

Salomon RX Obe

Grejen är att jag i höstas beställde ett par Kavat Defender som sedan aldrig dök upp. När jag då tog fram hennes från året innan och mätte så funkade de fortfarande, och dessutom hade vi ett par ärvda ännu ordentligare vinterskor med samma längd. Däremot trodde jag att de båda skulle kunna bli lite små senare under vintern och att vi då fick komplettera med större.
Det blev sen aldrig av, och det har inte verkat behövas heller. Så jag nöjde mig med allväderstövlarna från Vincent eftersom det nollgradiga vädret var på ingående. Men sen kom ännu en köldknäpp och Kavatskorna har fått hänga kvar.
Och i förrgår och igår när hon kom in när vi varit ute och sa att hon hade ont i fötterna så fick jag megasuperduperångest. Herregud, har vi inte köpt ordentliga skor åt henne i rätt storlek? Jag tror inte att hon hade ”för-små-ont” men att tårna kanske blev kalla efter snölek då det inte fanns utrymme som kunde alstra värme.

Och nu återstår ändå en vecka av utelek i kyla här (och säkerligen några skidresor hit i mars), och för små skor får hon INTE gå omkring i. Så nu fick det bli ett par såna här, på halva priset och givetvis i en ganska stor storlek. De lär funka nästa år… om de nu kommer behövas, för då ska vi ju fly landet under vintermånaderna.