Wish me luck…

Jag är som vanligt när H är borta (nu har han åkt norrut och är redo för Vasaloppsstart imorgon) riktigt usel att komma i säng. Den här gången är det fotofix som uppehåller mig. När jag och barnen var hos min kompis Karin häromdagen fick jag kolla i hennes fotoböcker över dottern Emma som är jämngammal med Stella. Uh vilket dåligt samvete jag fick, och framför allt – vad inspirerad jag blev att ta tag i Stellabilder mm jag också!
Det var snart 1½ år sedan jag gjorde böcker senast, och då blev det Costa Rica & New York samt bröllopet.
Så ikväll har jag börjat lite lätt och valt ut Stellabilder 2010, som i detta nu laddas upp mot Fujifilm där jag tänkt skapa årsboken. Bara att välja ut foton tar ju evigheter! Roligt har det dock varit och jag är nu helt pigg som helst (vilket ju är ren galenskap, är ju enormt trött egentligen) och skulle kunna sitta uppe hela natten och göra boken. Men men, det får vänta tills imorrn. 😉

Bägge kidsen somnade runt 20. Stella är hostig och inatt väckte hon sig själv hur många gånger som helst – stackars H som sov i samma rum. Och imorse vaknade hon av samma hosta redan 05.20… Det har verkligen aldrig hänt i hela hennes liv! Jag lider med er som har det så konstant… Vi är ju vana vid tidigast 7-snåret, ofta något senare.
Så det var inte så konstigt att hon idag på dagen sov två timmar och vi sedan fick väcka henne (!). Inte illa med tanke på att hon inte sovit på dagen på säkert 4 månader. Hm.

Jag hoppas nu att hennes hosta håller sig i schack inatt (och min med) och att jag kan sova gott, för imorgon har vi en lång dag framför oss vid skidspåret!