Köksbeslut närmar sig

Vi närmar oss beslut på vad vi ska göra i lilla köksansiktslyftningen. Därmed inte sagt att vi är nära ett definitivt sådant…

Som vi tänkt i nuläget så tänker vi svart bänkskiva i komposit laminat, svart diskho, rostfri blandare, och kakel i form av glaskakel/glasmosaik i stavform.

På bilden ser ni ursprungsköket och det vi är inne på i nuläget; svart bänskiva kompositlaminat från Kvik. Denna skiva är alltså en pressad, lite lyxigare laminatskiva som endast är 12 mm hög och ger ett modernt och luftigt intryck. Jag gillar den verkligen! Den svarta diskhon som vi ska ha i rektangulär form är också från Kvik. Blandaren i rostfritt och som är utdragbar på bilden är från IKEA, men frågan är om vår rörmokarkonsult kommer godkänna den. För några år sedan var väl inte blandarna därifrån bra alls? Undrar om samma gäller fortfarande? Vi vill ha glaskakel i ”super white” och i liggande stav, dessa är av märket Lhådö och heter Sugar, storlek 9,8*2,4. Helst vill vi kanske ha lite större, eller så blir det bra såhär. Vi ska kolla in Höganäs också, vi har dessa två samt Golvabia att välja på.

Någon som har någon input om detta? Kanske Sofie i egenskap av full koll samt köksexpert som livskamrat? 😉