Snö igen

Misströsta inte för att snön öser ner idag igen. Det är bara två dagar kvar av mars, och i april är det ju vår på rikigt. Hang in there!

Igår vagnade jag Max på balkongen och hade bara t-shirt på mig, och det var så sköööönt i solen. Jag stod och funderade på varför vi ännu inte vårfixat balkongen.
Idag frös jag järnet, och tänkte att det där med möbler får vänta en månad till eller nåt. Fast Max hade det iallafall skönt i vagnen. Det finns ju inget skönare än att sova riktigt varmt, men andas småkylig luft!

Stella är pigg idag, feberfri och hostar inte alls så mycket. Hon hämtar sig snabbt måste jag säga, det är alltid så! (fet peppar peppar). Vi har haft en superhärlig dag hittills faktiskt, harmonisk och kul. Roade oss länge med en hinderbana med tunnel, gå balansgång och hålla i paraply, och hoppa i ringar – inspirerat av cirkusbana på pyttedansen. Kul! Lite innebandymatch har det också blivit, stor favorit. Så nog verkar hon frisk nu…
Hon får nog gå en till dagis imorgon, men eftersom de har utflykt så är det läge att lämna henne lite senare så hon får en lagom lång dag. Eller så har jag henne hemma helt och gör något roligt istället (Tekniska museet? Bibblan i Luma? Målning på Dieselverkstaden?). Problemet med det är dock att vi har utvecklingssamtal imorgon vi gärna vill gå på, plus att hon missat så mycket på dagis på slutet.