Sneakersköp och rabattkoder

På vägen hem från Värmdö idag svängde vi förbi vid Barnskospecialisten i Sickla för att ekipera Stella med ordentliga vårsneakers. Hon har fått bo i allvädersstövlar tills… nu – när insett att det faktiskt är varmt ute. Då har hon fått ha ett par jeans-basketkängor. Snygga men kanske inte så praktiska, och möjligen också lite små eftersom de är från förra säsongen.

Vi var dock inte ensamma om den tanken… När vi kom dit efter 16 var det 21 (!) nummer före oss i kön och på fem minuter försvann två nummer. Hyllorna var väldigt urplockade så vi orkade inte leta själva heller. Så vi drog hem efter att ha mätt fötterna (14,3), och förlitar oss nu på nätet.

Ellos rabattkod som ger 40% på en vara (231801) tänkte nyttjas, men det fanns inte mycket i Stellas storlek där heller. Hittade då en kod för La Redoute med 40% på en vara och gratis expeditionsavgift (5504). Grymmers! Så jag beställde dessa coolingar från Puma (299:- istället för 450+45:-). Hoppas bara de dyker upp hyfsat snart… 5-7 arbetsdagar enligt beställningen, jag håller tummarna.  Och att de passar, lite snårigt med skor på nätet.