Vi fick riktig gratisunderhållning efter dagis idag.

Under förmiddagspromenaden såg jag nämligen att det var ett cirkustält i Tantolunden och en hel massa roliga djur utanför. Så jag bestämde mig direkt för en sväng dit efter dagis med Stella – kameler i parken kan man ju inte missa!

Stella var verkligen fascinerad, och jag med får jag erkänna. Riktigt häftigt att se en massa riktigt stora kameler på väldigt nära avstånd. Lamadjur, bufflar, hästar, kossor, zebror mm kunde vi också spana på – kul!

Vid 16.15 ledde de in djuren, precis förbi där vi stod och jag blev nästan lite skraj när en av kamelerna tog lite snedsprång och istället för att gå in mot tältet ville gå dit vi stod. Inte varje dag man tar sina kids under armen och flyr kameler liksom. 🙂

Sen var det matdags för djuren, som var väldigt hungriga verkade det som.

Stella intog första parkett.

 Det är Cirkus Maximum som är på besök med föreställningar ikväll den 9e maj och imorgon den 10e maj klockan 19. Det är dock Stella för liten för, cirkus går jag inte på innan hon är tillräckligt stor för att tjata ordentligt tror jag.
Men ett tips är det iallafall att bege er till Tanto under morgondagen om ni har möjlighet!  

Vi har inte jättelångt till Tanto, men det var ändå rekordlångt för mig själv med båda och Stella på brädan. Det gick superbra, hon var världens bästa unge den här eftermiddagen och det var verkligen kvalitetstid. Så himla härligt med sådana dagar, härligt häng med barnen långt ifrån trots. Bara att tanka energi när möjlighet ges. 🙂