Phil & Ted hammerhead – direkt från New York

Jag ”hann” som sagt inte med någon promenad idag. Så vilken tur då att jag i packningen från NY hade med en ny vagn!

En Phil & Teds Hammerhead blev det. Vi vill ha det förhållandevis smidiga formatet , möjligheten att använda som singelvagn och gott om plats Phför Stella nu och i ett år framöver mm.

Idag kunde jag således efter dagis – och lagom till att molnen försvunnit och termometern börjat peka uppåt – ta en långpromenad i högt tempo med båda. Så otroligt skönt, och så härligt med lite omväxling till hemmaparkerna.

Sitter finfint! Här sitter Max i upprätt läge.

Översta sitsen är hur rymlig som helst! Två hjul känns lite extra robust (och ser lite coolt ut tycker jag). Möjligen på bekostnad av manöverbarhet med en hand?

Barnet där bak brukar folk tycka synd om. Jomen det ser ju just inte bekvämt ut det där 😉
Och för övrigt är fri sikt framåt inte något jag vill att en bebis ska ha.

Min utsikt.

En close-up. Barfota-bebisfot mot varukorgen.

En till close-up. Maxen somnade gott.

Stella kollar över kanten ibland, och då ser hon en chillande lillebror.

Jag hade mailat med några ställen i New York innan, och smidigast kände jag att det var hos Little Folks. De tog hem vagnen och sparade den i butik till mig tills jag kom. När jag var i NY åkte jag bara förbi affären (som låg nära vårt hotell) och hämtade upp en packeterad vagn och betalade på plats.

Jag köpte även en resväska till vagnen, Phil & Teds egna ”Up and Away”. I den kunde jag enkelt packa in vagnen som skyddades men kunde dras fram – smidigt. Bra när vi i vinter ska åka 9 sträckor med den.

Jag betalade 4300 för vagn+syskonsits+Up&Away travel bag. Samma saker kostar i Sverige 7700. På flyget betalade jag 55 dollar (350 kr) extra för en extra ”väska”. Grymt bra pris med andra ord!

Och förresten – både lilla stökiga Little Folks och stora uuuuunderbara Buy Buy Baby hade Bugaboo Donkey i lager! Så jag hade kunnat köpa den… Men ”som tur är” är jag helt övertygad om att Stella inte skulle få plats i den särskilt länge. Underbar vagn i övrigt dock, men jag är nöjd med vårt val och hoppas vi kommer att trivas med den!