Idag har vi varit på IKEA och shoppat lite prylar som ska hjälpa oss här hemma.

Max har fram tills nu suttit uppbullad i sin barnstol med hjälp av sitt täcke. Schysst… not. Så nu fick han – trots att han faktiskt sitter väldigt bra numera – en lite smidigare och skönare lösning med en kudde som är gjord för ändamålet. Ett litet bord till stolen är också bra.

Inte minst för att kunna sätta dit roliga leksaken, ett loppisfynd för en tia.

Till mig själv fick det bli en ny huvudkudde och mörkläggningsgardiner till sovrummet. Persienner räcker inte för mig, jag är så enormt känslig för ljus när jag sover. Inatt blev klockan för övrigt 01 igen… suck.

Sen köptes även en kroklist till Max rum och en vägghylla till Stellas. Ska bli intressant att se när de sakerna kommer upp, de hyllor jag köpte för typ tre månader sedan är inte uppe än. Det bor ingen hantverkare i det här hemmet. En som vänder papper och en som knappar på datorn, ingen lyckad kombo när det kommer till vägghyllor och gipsväggar. 
Ett litet bord till Stellas rum hoppas jag däremot ska komma fram snart, och det ska ”bara” målas – och det är jag faktiskt bra på så kanske innan hösten om vi har riktig tur?!

Fortsättning följer…