Comeback i Bee’n

Vi har bara haft syskonvagnen (P&T Hammerhead) med oss på semestern, och det har funkat alldeles utmärkt. Men herregud vad tung den är! Vi är liksom vana vid små smidiga vagnar på 6-9 kg typ, och P&T’n väger kanske 14 eller nåt. Med två barn i dessutom blir det ju betydligt mer, och det känns. Sen märks det ju inte minst när man ska i och ur bilen också. Även om jag för länge sedan fattat att man köper en stabilare vagn när man inte bor i storstad så förstår jag inte hur man pallar att lyfta i en tung vagn i och ur en bil utan att få krupp. Nu är jag visseligen inte den tålmodiga typen, men ändå. 🙂

Så på ett sätt var jag så himla glad när vi kom hem och jag fick köra Max i Bee’n igen. Mot mig! Lätt som en fjäder! Smidig! Love it. Fast såklart också betydligt mindre stabil. Och med vobblande framhjul, irriterande! Men nu har jag beställt ett gratis servicekit från Bugaboo som ska åthjälpa det hela. Fanns att beställa kostnadsfritt på Bugaboos hemsida (då det är ett vanligt fel och står med i deras FAQ). Själv är bäste dräng. Bonti kan man inte direkt räkna med hjälp ifrån, när jag var där och påpekade vobblandet före sommaren var de såååå förvånade och hade då aaaaaldrig hört talas om vobblande framhjul tidigare. Pfffhhhht. Skitservice är vad det är. Bonti blandar verkligen högt och lågt.

Iallafall så var Max glad att vara tillbaks i Buggan. Fast numera vill han sitta rakryggad. Sötnöt. 

Lite skönt att ligga och chilla tycker han dock fortfarande att det är.

Fast sen är han ju rätt nyfiken av sig, och det här var en inte allt för ovanlig syn under gårdagens långpromenad. Vad händer på asfalten, liksom? Finns det nåt kul jag kan ta tag i och bita i?
Det här känns ju inte helt säkert, det vore schysst att ha en båge till Bee’n men det finns tyvärr inte. Det finns något annat märke som ska funka, men bara om de sitter framåt och då tappar det poängen för oss.

Bee’n har sina fördelar och nackdelar, helt klart. Fast det är ändå mest med glädje jag rattar den nu, och Stella får åka i P&T’n som singelvagn – stor och rymlig åt henne är den så det uppskattar vi och promenerar på.
Vår gamla bugga cameleon finns det bara en sak jag saknar med – själva sittdelen. Shit vad överlägsen den var egentligen! Fast sen var jag ju trött på en massa annat så nåt mer saknar jag inte.

Lite vagnsnack, aldrig fel va..? 🙂