Dagens Stella-skoshopping resulterade i tre par.

Vincent – Allvädersstöveln Algot i blålila. Som alltid tycker jag det är såå svårt med storlek, de rekommenderar ju ett par centimeter för stora på den typen av skor, och det låter ju SÅ obekvämt. Fast i våras köpte jag just denna stövel med något mindre marginal och de är ju uppenbarligen för små nu då (tur att vi har en lillebror som kan ärva). Så nu blev det storlek 26, för de kommer förmoligen användas mer från februari och framåt än nu i höst för det lär väl bara vara i oktober det är sånt väder. 449:-
Puma – Springskorna fick bli ett par liknande de hon har. De känns så smidiga och nätta. Dessa i svart med vitt och ljusrosa på sidan var på 30% rea på ursprungspriset 400:-, hos Drömskor.
Vincent – Hittade ett par hybrider mellan sandaler och springskor på 70% rea så det landade på under 150:- istället för 500:- – inte fel! Tänker att de kan vara bra att ha med på resan som komplement till crocs.

Stella provade glatt alla skorna och Max var som vanligt väldigt road av sin storasyster. Att titta på henne när hon springer och hoppar omkring är det roligaste han vet.