Ojojoj. När min frisör hade dåligt med tider och paniken efter en lång sommar och därtill monsterhåravfallet from hell blev påtagligt gjorde jag något för mig väldigt konstigt. Bestämde mig för att vara otrogen frisören och hoppade på ett Groupon. Ni vet, hel hårbehandling med prylar och klipp och färg osv för typ inga pengar alls. Nu sitter jag alltså i en frisörstol och har bestämt mig för att helt kapa längderna. Hos en frisör jag har noll koll på. Det kan gå hur som helst.
Ha förståelse för om det kommer ännu färre bilder på mig själv i bloggen framöver.


Dagens inspirationsbild är denna. Undrar om samma schyssta hylla och sångröst kommer på köpet? Nähä nä. Låt oss säga såhär, att blir håret ens i närheten så lovar jag att vara nöjd med det lilla. 😉

Sanna Nielsen såg jag på Nyhetsmorgon förra veckan och tyckte direkt att hon hade en fräsch frisyr. Dessa bilder som alltså visats för frisören har jag lånat på hennes blogg – http://sanna.mabra.com/

Update efter: Jodå, det blev väl OK. Kändes lite för mycket page inledningsvis dock, men bara jag får fixa det själv med lite mer produkter så hoppas jag det känns flikigare nertill. Hon klippte upp det mycket så jag hoppas på det! Duktig var hon iallafall helt klart så det var inget fel att köpa ett Groupon på den salongen (Crew Sthlm). 500 kr med färg och fix och full uppmärksamhet i dryga två timmar är ju verkligen tokbilligt!
Hon berättade att hon nu är fullbokad tills i mars, gaaaalet. Groupon är verkligen hur grymt som helst, men köper man nåt så är det att boka så fort som bara möjligt som gäller!