Godmorgon måndag!

Och en god morgon har det sannerligen varit. Max vaknade 07.20 (!!!) och Stella strax därefter. H var sjukt nöjd att få haft en lugn morgon själv och inte behöva tänka på ett enda barn under sina morgonbestyr och jag som sovit sedan 22.30 var glad över en känsla att faktiskt ha sovit klart. Lovely. Barnen somnade 20 i 7 (Max) och 7 (Stella) igår så de var också pigga. Det är ju såhär det ska vara!!!
Men eftersom jag säger något bra om sömn nu (farligt farligt i bloggen) så kan jag också nämna att Max samsovit med oss minst halva natten senaste typ 5 nätterna. Han är verkligen i separationsfas nu, vaknar olycklig på natten och vill bara vara nära mig. Med tanke på att han inte haft en enda tendens till närhetsbehov innan så behöver han väl verkligen det nu och då får han det. Jag passar även på att njuta. Roligt är också att han legat nääära mig men inte ätit på natten på en vecka. Det är ju toppen.

För övrigt öser det ner ute idag. Imorse när vi gick till dagis tittade Stella ut och frågade förundrat ”Är det fortfarande kväll?”. Så mörkt är det ute!

Vi inledde sedan med en kort kykissväng för morgonkaffe, lite lek för Max och lite social-dos för mig, innan vi nu gått hem för Max förmiddagsvila. Det är ju också bara hur mysigt som helst att vara hemma och ta det lugnt med regnet smattrande utanför. Nu medan han sover ska jag leta foton på datorn inför hans namngivning och lite annat. När han väl vaknat tar jag tag i tvätt och sånt. Så lägger jag upp det, ta det lugnt/fixa admingrejer som kräver dator när han sover, fixa hemma när han är vaken och kan vara med. Win-win.

Ha en skön måndag i regnet!