Fixigt

Tänk vad min föräldraledighet bara tuggar på nu. Det är ju inte så långt kvar på min egna vardagsledighet liksom. Ibland kan jag tänka att jag kanske gör för lite den här gången. Att jag liksom borde passa på mer. Men näe. Jag trivs med tillvaron. Vi har det så himla bra. Max får sitt med lek med andra bebisar på lite olika ställen, jag får mitt sociala varje dag genom världens bästa kajenmorsor m fl, vi har tid att bara vara hemma och mysa vi två – busa och prata och prutta magen och …njuta. Babysim, promenader och träning på det. Och nu fixar vi en hel del också, något varje dag.

Tur att Max också gillar att sitta i vagnen att spana, aldrig några sura miner där! Han softar och iakttar. Och flirtar med första bästa person som råkar titta ner i vagnen. Centre of the universe, det tror att han att han är. 🙂 Och det är han ju visserligen, i sin mammas universum iallafall. 😉

Idag var vi rätt länge på kyrkis och sedan gick vi till söder. Min elektriska Meleda-bröstpump har helt gett upp. Den är ju minst sagt välanvänd, men ändå. När familjen var i Småland och jag var själv här på tjejhelg och skulle pumpa första ensamkvällen så hände nada. Den var helt död. Jag blev hyfsat ställd och lite stressad, men fick låna av snälla Jenny så det löste sig. Inget ofrivilligt amningsslut där.
Så idag gick jag in med den då jag behöver den en sista helg då jag är i Nice. På Babyplanet på Hornsgatan (där den är köpt) ringde de ett snabbt samtal till Medela och sedan fick jag en helt ny pump. Men va grymt va! Superservice både av Babyplanet och av Medela.
Fast nu har jag ett lyxproblem. Sälja en således helt ny och oanvänd pump till bra pris på Blocket… (och hur lösa Nice?!) eller använda i Nice och sedan sälja en väldigt sparsamt använd pump efter det. Hm hm.
Sälja är för övrigt en annan grej jag sysslar med. Rensa, slänga, sälja. Tradera och Blocket. Jag känner verkligen sån tillfredsställelse för varje grej som försvinner! Framför allt är det barnprylar som rensas ut.

Idag har jag också varit iväg och köpt papper till lite kort, så nu blir det klippa och klistra här hemma medans Max sover.

Fixfixfix.