Till Stella kunde jag inte motstå en genomfin tröja från Geggamojja som jag hittade på halva priset (dvs 250:- istället för 500:-). Hon har väldigt dåligt med överdragströjor/koftor som är lite tunnare, så det var verkligen ett behov i garderoben, på riktigt. Den Geggamojja-tröja hon har sedan tidigare har varit toppen i kvaliteten.

Lila och rosa i en tuff kombination, långsmal modell med fickor på magen och hög krage.

Något jag däremot inte köpte men kanske ska köpa är en jacka. Förra året hade Stella en heeeelt ljuvlig dunjacka från Gap, som var hur bra som helst från oktober till april inklusive genom de kallaste månaderna. En jacka behövs verkligen som komplement till overall, för alla gånger då man ska åka bil, eller göra vad som helst som inte inkluderar att hoppa massor i snöhögar. Förra årets kom från Gap, men är för liten nu. Den var svart, lite längre, dragsko i midjan och tuff och söt som attan på samma gång. (Kanske någon som vill köpa? Fint skick! Aldrig tvättad. Typ 300:-. Se bild här.)

Denna är iallafall från Molo och också på halva priset, 500:- istället för 1000:-. Vi hade ju tänkt att inte köpa några vintergrejer nu, men jag vet inte… Känns som ett klipp och något som behövs. Hm. Tål att tänkas på. Jag gillar att den är lite sportig men dressad på samma gång.