Yes! Efter en förmiddag/lunch på rull somnade Max i sin säng två sekunder efter att vi kommit innanför dörren. Regnet smattrar mot fönstret och jag sitter vid datorn. Kinda nice. Jaja, det finns oceaner av grejer att fixa, men under ett par dagar som ensamstående behöver man en liten lugn stund också. Jag passar liksom hellre på och tar det lugnt när jag kan och typ plockar ur diskmaskinen när Stella hjälper och Max hänger runt benen.  

Här är dagens Max på kyrkis, morgonfrukost som alltid.

Jeans och täckväst NameIt, tossor, mössa & vantar PoP, jacka Ralph Lauren.

Idag gjorde vi lite ärenden i centan och sedan träffade vi upp Towe & Aramis för lunch. Towe ser också möjligheter istället för problem, och drar med familjen till Bangkok hela vintern. Klart det går, om man vill. Och har gott om energi, vilket trevliga Towe minst sagt har.
Efter en intensiv lunch med barn som är aningen för stora att ha som lunchsällskap (även om Max roade sig gott då han fick käka pasta själv, dvs anstränga sig hårt för att få en del i munnen och kasta resten på golvet, ojoj vad kul och bra) så tog vi en sväng till Öppna Förskolan så de fick leka av sig lite. Och vi nästan kunde prata lite mer ostört. Nästan. 🙂
Bra lekte de iallafall, lajjade runt och upptäckte omgivningen på egen hand.
På Max är det verkligen skillnad nu sedan han blivit ett rutinerat kryp. Han har så mycket bättre kroppskontroll och kunde väl hänga med de lite större barnen på dagens ÖF som var för barn över 10 månader. Han tar för sig och roar sig gott, och idag var gåvagnarna väldigt poppis. När han kommer hem och hänger på ÖF med H lär inte de behövas dock… Konstig tanke.

Ja det var en finfin dag det, och nu ska jag softa lite innan resten av dagen tar vid.