Hemma-”mys”dag

Var tanken. Men en hel dag hemma med en 9½-månaders innebär inte så mycket mys och absolut inte så mycket fix, jag hade glömt det. Tur att jag oftast inser att jag inte ska vara hemma en hel dag, resultatet av det blir både en otålig liten och en uttråkad stor. Så är det.

Dagen började iallafall väldigt trevligt, med att mamma och pappa kom hit med ett par kompisar. De har sovit i föreningens övernattningslägenhet inatt, efter att ha varit på Ljust & Fräscht igår. Så Stella fick lämnas på förskolan av momor, mycket populärt, och sedan käkade vi riktig långfrukost här hemma.

Därefter vacklade jag mellan IKEA (massa måsten) eller hemmafix men valde alltså det senare. Helt felaktigt med tanke på gnällnivån här hemma som kom som direkt följd av det. Nåväl. Lite fix av det mer tekniska (och tråkiga) slaget har det blivit, det där med filmer och iPad och foton och iPhone och uppbackning osv osv har inletts iallafall.  

Nu kaffe, efter hämtning utetid, kanske långprommis med syskonvagnen. Det där med motionen börjar gå riktigt utför den här veckan, vilket jag som alltid mår dåligt över. H’s frånvaro först och nu ikväll inga passande pass nära som det finns plats på, SUCK.