Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Smartaste barnprylen

M by Mekonomen har jag köpt vad som måste vara en av de absolut smartaste barnprylarna någonsin. Det är en ryggsäck där man kan ta av själva förvaringsdelen och då är det en bilstol (booster seat). Modellen är slimmad och väger hur lätt som helst, förvaringen bra och ja – den är grym helt enkelt. Kostade runt 300:-, billigt!

Jag ser hur många användningsområden för den här som helst. När vi åker tåg till familjen i Dalarna, när barnet ska åka med kompisen/mor och farföräldrar någonstans, när man ska utomlands och få bilstolar finns att tillgå, när man ska åka taxi hem någonstans ifrån (och kanske har ett ytterligare barn som tar upp den bilstol som finns i många bilar) mm mm.
Nu är såklart 3-åringarna för små för bilstol egentligen, men t.ex utomlands är det ju redan bättre än ingen bilstol alls. Jag har läst på lite om det, och säkraste sättet att färdas med ett barn som ej sitter i bilstol är att få upp dem på höjden och använda vanliga bältet.

Vi har inte använt denna åt Stella än (för ja, hon är ju för liten så hittills skulle det bara vara i absoluta nödfall), men jag är säker på att vi med vår rörliga livsstil kommer prisa denna många gånger framöver.

Ryggan finns i flera färger, och Stella valde givetvis en grön.

M by Mekonomen är en konceptbutik som finns i Liljeholmsgallerian. Först fattade jag inte poängen med butiken, men när jag väl fått grepp om konceptet anser jag tvärtom – den är ju hur smart som helst. Där finns alltså en massa praktiska prylar till bilen, som gör resan smidigare. Lättillgängligt, prisvärt, snyggt, säkert. Sen kan man t.ex lämna in bilen där för tvätt eller service samtidigt som man själv handlar i gallerian. Smart.

Dagens tips alltså, mobil bilstol med förvaring.

Följ mig!

Mer läsning...
Cherekringar – runda armpuffar för barn