Vart hittar man snygga brallor som passar för aktiviteter som lekparken såväl som på långresa? Jag vill liksom ha en hybrid mellan chinos och armybrallor. Ganska tunna, sköna, helst raka ben. Som kan se lite snygga men friluftsiga ut på samma gång. Det verkar inte finnas, för hur jag än letar runt så hittar jag inga. Tips någon?

Idag köpte jag dessa mörkgråa på HM som får funka på resan om jag inte hinner hitta några andra under sista veckan. Problemet med dessa är fickorna på sidorna, jag förstår inte varför de envisas med att ha fickor på sidorna hela tiden??! Fast i övrigt var de rätt fina, hyfsat tajta och rak modell men med snörning nere ifall man vill dra åt.

Dessa var egentligen kanske lite stora, jag borde prova en storlek mindre. Det var inte direkt läge för det idag dock, jag hade fullt sjå att lyckas prova mina plagg med tanke på den inte så nöjda bebin runt benen.

Jag kommer även ha med mina mörklblå Zara-chinos på resan, men då de är snyggast lite uppvikta så känner jag att de är mer city-brallor och inte så bekväma så de ersätter mjukisbrallor, och framför allt vill jag verkligen ha med ett par hellånga. Två par är ändå inte för mycket med tanke på 3 månader och att vi även är i Nya Zealand där det kan vara rätt kallt, inte minst på kvällarna.