Från Nya Zeeland till Fiji

Idag har jag nästan gråtit av lycka. Flera gånger. Först när vi vaknade klockan 7 i våra stora supersköna sängar och konstaterade hel lång natt för alla. Sen framför allt när jag fick äta en god hotellfrukost, buffévariant. Tjoho! Snacka om kontrast mot att sitta trångt i husbilen med barn typ överallt och käka samma flingor varje dag i en månad. Det var en klart lyxig morgon!

Vi checkade ut vid 11 och åkte mot flygplatsen. Konstaterade att vi visst missat en tidsändring med avgång 13 istället för 14, och kände oss kort lite lite stressade. Sen gick vi för att checka in men då kunde vi andas ut. Stressade var vi inte… eftersom flyget cancellerats och vi flyttats till ett strax före 20 istället. Så vi andades ut i en stor suck.
Jag försökte få in oss på ett eftermiddagsflyg som dock var fullt, men mina tjat gjorde iallafall att vi fick ett rum över dagen på superfina Novotel. Hellre hänga med barnen i rent hotellrum än på tråkig flygplats!

Iväg kom vi således vid 20 och det har ju sina fördelar. Att de sover! Båda somnade snabbt och vi fick både mat- och filmro.
Flygplanet var för övrigt grymt fint, säg helt nytt ut. Och stort med lite folk, jag och Max hade en 4a för oss själva liksom H och Stella.

Smidig resa till Fiji i slutändan alltså trots en lång resdag.