Omväxling och kvällsljus

Det där med lek i Stellas rum… det är ju liksom kul i lagom doser.
När jag dessutom har enormt svårt att få till träning den här veckan förenade jag nytta med nöje efter jobbet. Packade i barnen i dubbelvagnen och drog iväg direkt jag kom hem för att få både motion och dagsljus. Nästan iallafall – inte helt svart vid 17.30 får man vara nöjd med. Våren och ljuset kommer närmare.

20120228-213736.jpg

Länge sedan jag körde barnen i den här vagnen, men de trivdes kanon. Kanske inte sälja förrän efter sommaren ändå…

Fast, så länge håller inte ljuset i sig utan 40 minuter och ett varv runt trekanten senare var det nästan helt mörkt. Fruktparken var helt okej kul ändå tyckte båda små.

20120228-213743.jpg

Sedan var jag själv hemma vid läggning och blev glatt överraskad att Max somnade utan ett knyst före halv 8 trots att han sov en halvtimme i vagnen när vi promenerade vid 17.30-tiden… Stella använde all sin argumentationsförmåga för att sälja in att få somna i vår säng, och efter att två kvällar i rad fått bli påminda om hur det är att ha barn som inte somnar som små ljus utan som protesterar så orkade jag inte stå emot. Och så somnade hon bra också, värt. Vi hoppas därmed att första strulkvällarna sedan vi kom hem bara var något tillfälligt. Vanligtvis är de grymt duktiga att somna och det är så enorm skönt!