Min stora är inte sån där som jublar och glatt hoppar i badet varje dag. Nej. Här får vi truga och övertala varje gång. Väl i badet tycker hon dock att det är ganska roligt och vill ofta bada längre även efter att det värsta (dvs hårtvätten) är gjord.

Några saker som dock är en riktig hit för Stella är dessa två.

Kritor som man kan måla med när man badar. Hon kan sätta upp bilder på väggen, de fäster med bara vatten, och sedan målar hon på dessa. Har en liten suddgrej som hon sedan tvättar bort färgen med, under största koncentration. Kittet med badrkritor köpte jag på Ica Maxi på rea för 10:- för typ ett år sedan. Nu måste jag hitta nya för de är nästan slut, undrar om det finns fortfarande?

20120318-200600.jpg

Bara gröna teckningar, som vanligt. Som det produceras gröna alster här hemma!

På Apoteket finns nu en nyhet som är en färg man kan måla med på kroppen. Det är som en tvål så den går bort med vatten. Enligt reklamen ska den inte innehålla några skumma ingredienser eller konserveringsmedel eller annat. Låter lite otroligt, men men.
Att måla magen med färg är också något som varit okej populärt, men inte i närheten av den underhållning hon fått av badkritorna – och betydligt kladdigare.

20120318-200349.jpg