En sak som är skön med sommartiden är ju att det direkt blir en sådan skillnad i ljuset. Vi kom inte ut förrän halv 6 ikväll men det var helt dagsljus och inga problem att vara ute nästan till läggdags. Så skönt!

Barnen var så söta i parken idag, lekte superbrabåde själva och tillsammans (och lite med mig) och var så härligt våriga.

”Maxi pixi, kolla paxen, såhär gör man när man klättrar!”. I den här situationen stod Max nedanför och var mäkta irriterad över att inte klara av samma sak som sin storasyster. Det var nog inte sista gången han kände så.

20120325-210832.jpg

Och ja just ja, kanske borde man ha köpt säsongens sista mössa vid det här laget, men inte jag. När jag sprang på den här superfina på Kappahl kunde jag inte låta bli. Man kan aldrig ha för många mössor. Och den kommer vara väldigt fin till hans röda jacka, då den har röda synliga sömmar.
I övrigt har Max storasysters-ärvda kläder, fodrade jeans och vindfleece från Lindex, skor från Puma. Fin!

20120325-210804.jpg

Vi hade en väldigt mysig sväng i parken, barnen och jag (H var och tränade). En stabil handling fick vi också till, Stella mest hängde över Max vagn och gullade med honom ”ååh lilla älskade Maxen du är så gooooosig!”. Okej att jag missade förmiddagens bad, men ikväll boostade jag mina barn rejält – underbart!