Super-bär-mix

Det här hittade jag i frysdisken igår – en frukt/bär-mix av typen ”superbär”, där vanliga hallon-blåbär-björnbär spetsats med gojbär och havtorn. Verkligen en supermix!

20120325-215958.jpg
2 för 35 på vår butik, bra pris, frysta bär är så smidigt!

Då jag nu siktar emot en hel vecka på kontoret (även om det inte är säkert att det blir så) kan jag ladda upp med mer mellis hemifrån och inte vara lika beroende av caféets utbud. Idag har jag med en påse med matlåda (sallad med grillad kyckling från igår kväll), en liten burk nötter, honung, kesella och förstås frukostshaken.
Godmorgon måndag!

20120326-082534.jpg

  1. Hej Lisa!
    Lisa i spaninen här. tack för en super trevlig blogg, Följer dig/er varje dag. Skrev till dig tidigare ang Donkeyn, vagnen. 🙂

    Ska till NY i övermorgon så nu har jag läst på dina NY-tips oxå.

    tänkte bara höra, hade ni med Swiften när ni var på långresa i värmen? Jag har den här nere i Spanien. Och jag tycker det blir sååå varmt för min lilla kille när han sover i den. Känns som det inte kommer in in nån luft , längst in typ. Blir ju som en liten grotta där inne. Speciellt om man har UV-skuddet på.
    Hur upplevde du det?
    Tänker att det blir ju varmare här oxå… Tips? Är annars så galet nöjd med vagnen även om jag varit sugen på att byta till en Bugaboo Bee. Vet att ni har den oxå. Men Fred sover så gott i Swiften. plus att den är så allround men samtidigt smidig.

    ha en bra dag! MVH/ Lisa

    1. Hej!
      Det minns jag, kul att du hänger kvar! 🙂

      Ja visst blir den varm.. Vi öppnade lite där bak, lossade liksom hela sufletten så då blev det lite bättre men absolut varmt fortfarande. Dagtid sov han ganska ofta i paraplysulkyn för vi hade den med också.

      Däremot kan jag säga att han inte alls sover lika bra i Bee’n. Den är så himla öppen liksom, Swiften är ju mycket mer skyddad. Fast nu på våren kör vi oftare Bee, den är så smidig och så sitter han lite mer upprätt. Fast jag gillar ändå Swiften bäst… Kommer nog helt enkelt finnas två vagnar här hemma så länge han åker vagn, för jag kan inte göra mig av med någon av dem. 🙂

      Åh, New York, blir extremt avis!! Ha en superresa!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *