Max är en dagiskille! Jajemen! När H lämnade Stella igår så berättade han läget med Max. Att han i torsdags fortfarande var hängig men helt okej (och enligt läkare inget bakteriellt). Och att han igår var hur pigg som helst, äntligen helt frisk, men inte haft en hel frisk dag hemma.
Bästa bästa lärarna tyckte att han skulle lämna honom på förskolan en stund, och så skulle de ringa direkt om de tyckte han verkade det minsta sliten. Men ändå testa, för att komma lite framåt på inskolningsfronten då det ju blev tre dagar inskolning och sedan en hel vecka utan förskola alls.
Så H lämnade, en glad kille som inte brydde sig i att H gick och som lekte järnet.

Två timmar senare ringde H dit, men allt var såååå bra, Max pigg och glad, och de föreslog att han skulle stanna över såväl lunch som vilan. Inte illa!
Sen hade han petat i sig mat under glada miner och somnat efter ytterst lite gnäll. Vid halv 2 hämtade H sedan en helt nöjd kille som varit själv på förskolan i hela 5 timmar. Grymt ju!

Ja, barnens förskola är verkligen hur bra som helst. Lärarna ser inte många hinder, de är öppna och raka. Nu när en förskola i området byggs om har de tagit emot barn från den förskolan, vilket ger trängsel i lokalerna – men det löser de, man måste hjälpas åt. Av den anledningen har Stellas avdelning varit på heldagsutflykt två dagar denna vecka. I torsdags var de på Aquaria på Djurgården. Ni kan tänka er att det var en populär utflykt för 15 treåringar! Igår hade de sedan en heldag i Aspuddsparken med korvgrillning ute mm.

Nog blir man lycklig ändå in i själen när ens barn blir omhändertagna av engagerade pedagoger varje dag. Lycka!