Positiv måndag men längtan tills tisdag kväll

Det här har varit en ovanligt bra måndag får jag säga. Trots att jag behövde lämna och således kom till jobbet först strax före 9 (att jämföra med långt före halv 8 vanligtvis). Vanligtvis lämnar H vilket ger mig en resväg på 10 minuter, vilket fyrdubblas om jag kommer iväg senare. Som idag. Anledningen är att H hämtar redan vid 3 den här veckan för att ge Max en slow start.
Okej var det dock, jag satt kvar sent i lugn och ro på jobbet och det funkar ju om man inte är överdrivet trött.

Dagen har bjudit på fint vårväder, fina nyheter för en i mitt team vilket gillas skarpt, lite framgång på projektfronten och framför allt en bra känsla inför mitt prov imorgon. Jag har gjort två test-examen idag med runt 75% godkänt så nu borde jag ju lyckas få över 50% imorgon och få mitt cert. Hoppas! Fast det är läskigt med examen och jag vill bara snurra tiden riktigt snabbt tills imorgon kväll nu. Morgondagen är liksom stressig och pressande med förmiddagsexamen, lunch med utvecklingssamtal och sedan till kund och ta ikapp.
Det roliga kommer efter jobbet, då jag ska träffa upp några vänner – varav två Borlängebor som är här genom jobbet. Vi kör vanliga upplägget och tränar på SATS (jag bistår med några fribiljetter) följt av tapas på Ramblas. Nice!

Så nu hoppas jag bara att min begynnande förkylning försvinner lika snabbt som den kommit och framför allt att jag klarar mig imorgon förmiddag. Håll tummarna är ni snälla!