Balkongmöbler på plats

Trots den uppgivenhet vi känner gällande vårvädret så tog vi idag ut balkongmöblerna som vi plockade upp i helgen – inomhus… Så nu borde jag ju visa lite bilder på hur det är piffat och donat.

Men näe. Istället visar jag bilder på hur vi tänkt att möblerna ska användas. Dvs att vi ska ligga i det där hörnet och bara njuta av kvällssolen, i en stor hög liksom. För det är en hörnsoffa och visst skulle vi få plats med den som just en sån – men det är inte poängen. Den där pjäsen i hörnet av balkongen rymmer hela familjen och blir vrålmysig!

20120416-210229.jpg

Eftersom det är en modulsoffa kan man enkelt flytta runt de olika modulerna beroende på syfte. Har vi vänner hemma kanske det får bli en soffa, eller fåtöljer och sittpuffar om vi är fler.

20120416-210236.jpg

Balkongen är stor så det finns fortfarande rejält med yta kvar. Perfekt!

20120416-210242.jpg

Sen har vi en lika stor balkong till, och där får matbord (frukost i morgonsolen!) och lite stelare möbler husera. Ihop med två solstolar. Bild på det kommer när det är vårfixat där, det är inte helt klart ännu. En soft hängbalkong och en sittvänlig balkong, bra kombination känns det som.

Kartongerna blev sedan en temporär trerummare i Max rum, till barnens förtjusning. Förlåt, till katternas förtjusning ska det vara.
20120416-210252.jpg

Soffgruppen heter Tylösand och kommer från Bauhaus.

När våren kommer på riktigt ska jag komplettera med limegröna kuddar och filtar och fixa iordning blommorna lite bättre. Även om det är plastbommor (självinsikt, kallas det) förtjänar de lite ordentligare krukor och piff.